vineri, 28 decembrie 2012

Ann Voskamp - O mie de daruri



Cartea este aparuta in limba romana la editura Kerigma si este comercializata si prin internet pe diverse site-uri specializate. Cu o mica reducere o veti gasi aici

 Recenzia aparuta pe site:
"O mie de daruri" te indeamna ca, lasand in urma pustiul mandriei, al fricii si al vointei de a controla, sa te increzi in Dumnezeul care iti umple paharul "de da pe deasupra." Relatand despre cateva dintre momentele in care a inteles ce este harul, Ann Voskamp te invata prin exemplul ei cum sa plangi pierderile in mod biblic, transformand durerea in poem, cum sa alegi in mod constient o viata de multumire in toate lucrurile si cum sa te opresti din alergare si sa Il vezi pe Dumnezeu in clipa prezenta.

Scriitoarea acestei carti are si un site deosebit care merita vizitat:
Eu inca nu am citit cartea, dar am vizionat filmuletul si mi-a placut. Cred ca merita citita, respirata indeaproape, caci rindurile ei daruiesc liniste si puterea de a vedea ce e mai frumos in viata.


12 comentarii:

  1. Nici eu nu am citit cartea, dar am făcut-o cadou cuiva de sărbători după ce am văzut și ei filmulețul. Mai mult ca sigur că trebuie citită. Acum intru pe site-ul ei!
    O seară frumoasă îți doresc! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu va trebui sa o comand prin posta caci nici una din librariile din localitate nu o are! Asta oricum dupa anul nou!
      Multumesc BD!

      Ștergere
  2. Am vizionat si eu filmuletul si mi-a starnit curiozitatea aceasta carte. Negresit am s-o caut si eu, incepand chiar de astazi. Iti multumesc din suflet, Melly draga, pentru recomandare!
    Te imbratisez cu mult drag! O zi minunata iti doresc, Melly draga! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Mulţumesc de recomandare. O să caut cartea, căci sigur este interesantă!
    O zi frumoasă, Melly!

    RăspundețiȘtergere
  4. Pentru mai multe articole traduse in limba romana ale autoarei cartii "O mie de daruri", Ann Voskamp accesati urmatorul link: http://omiededaruri.wordpress.com/

    RăspundețiȘtergere