vineri, 30 decembrie 2011

Cintece in prag de noapteMultumiri Alinei ca mi-a adus aminte de parfumul melodiilor de alta data!

6 comentarii:

 1. Uuu, ce-am mai cantat, ce frumoooos!
  Multumiri

  RăspundețiȘtergere
 2. =====MEGA-FELICITAREA DE AN NOU===== LA MULTI ANI 2012========

  Salutare si bine te-am gasit! Ai un gand bun, o urare pe care vrei s-o adresezi blogosferei? Atunci completeaza aceasta felicitare si trimite-o mai departe la 10(zece) bloggeri pe care-i apreciezi!
  -Preia prin copy&paste felicitarea din acest comentariu, adauga gandurile tale, urarea ta, numele si linkul tau, apoi inchide felicitarea si trimite-o mai departe, tot prin comentariu, catre 10 bloggeri pe care-i apreciezi!
  Daca esti unul din bloggerii la care felicitarea se va afla sambata 31 decembrie 2011, intre orele 17.00 si 18.00 atunci te rugam, inapoiaza felicitarea echipei Mostwantedblog.org pentru a fi publicata si aratata la toata blogosfera! Daca nu stii cui s-o trimiti mai departe inapoiaza felicitarea catre mostwantedblog.org! Te rugam, lasa aceasta parte de text, nealterata, te rugam vino alaturi de noi sa uram tuturor un An Nou fericit si plin de realizari!

  *Gandurile lor merg catre tine!

  -La Multi Ani si un 2012 asa cum il visati! Liviu R. - balantza.com
  -
  ----adauga urarea ta aici---
  Draga Melly, fie ca la cumpana dintre ani sa te gasesti alaturi de cei dragi! paseste cu multa încredere în Anul Nou 2012, pentru ca doar asa, acesta îti va aduce sanatate, bucurii si împliniri!

  RăspundețiȘtergere
 3. Vaaai, ce surpriza frumoasa! Preferatul meu Nat King Cole! Si in ultimul clip e si Errol Flynn! OMG! De cand nu l-am mai vazut!
  Thank you - thank you - thank you - thank you!

  RăspundețiȘtergere
 4. Ma bucur ca ti-au fost pe plac, Denisa!

  RăspundețiȘtergere